Spring til indhold

Alge- og mosbehandling

Alge- og mosbehandling er en rigtig god løsning, hvis taget er angrebet. Har man et nyere stråtag bør man fjerne og/eller forebygge. Har man derimod et ældre stråtag, der står for snarlig udskiftning, kan man formentlig ligeså godt spare omkostningerne til udskiftningen. Kontakt Østjysk Tække- og Tømrerfirma, hvis du er i tvivl om hvad dit stråtag har bedst af.

Alge- og mosbehandling vedligeholder dit stråtag

Sørger du for at vedligeholde dit stråtag, vil taget have en forlænget levetid. Vedligeholdelse kan blandt andet være, at du får tilset og sprøjtet dit tag for alger, mos og svamp. Behandlingen vil gøre at stråtaget således holder længere, fordi man dræber alle algesporer, mosrødder og svampesporer. En anden fordel ved at have et rent stråtag er, at et rent stråtag tørrer hurtigere op og dermed bliver det ikke angrebet af alger, mos og svamp. Men – et stråtag skal vedligeholdes og sprøjtes med mellemrum.

Tagpudsning og forebygning

Er dit stråtag allerede angrebet af alger, mos og svamp så kontakt os, og vi giver et tilbud på at få taget pudset og efterfølgende sprøjtet med miljøgodkendt algerens. Sprøjtebehandlingen kan være på stråtag, men kan også udføres på fast tag.

Alge og mosbehandling

Læs mere om planteliv på stråtag her (Tækkelauget).

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Ring til os på 22 79 26 87, eller kontakt os og få et uforpligtende tilbud på tagpudsning, alge- og mosbehandling.