Spring til indhold

Stråtag

Stråtag fra Østjysk Tække og Tømrerfirma. Vi tækker i hele landet. Reparationer udføres ligeledes i hele landet.

Hvorfor vælge Østjysk Tække og Tømrerfirma?

Vi har stor fokus på, at et klassisk tag skal passe sammen med huset, samtidig med at det være nemt at vedligeholde. Vi giver dig en professionel vejledning, der gør dig klogere på typer og priser.

Vi har stor fokus på bæredygtighed. Og når vi hos Østjysk Tække- og Tømrerfirma snakker om bæredygtighed, har vi miljøvurdering og dokumentation i orden.

Strå er et naturprodukt, hvilket betyder at det arbejder og nedbrydes forskelligt. Derfor er det vigtigt, at man sikrer, at taget har et godt og sundt underlag, gode materialer samt en erfaren tækkemand til tækning af taget.

Vi har tækket siden 1998 og er medlem af Foreningen StråtagTækkelauget og Dansk Byg Garanti, og er eksperter indenfor nytækning, brandsikring, isolering, rygninger, mønninger mm. samt reparation og vedlighold. Derudover har vi, i teamet, erfarne tømrere, så vi også kan hjælpe med tømreropgaver.

Hvad er et stråtag?

Et stråtag er et lag af strå, som ligger på en bærende konstruktion af spær og lægter. De enkelte strå er forskudt for hinanden, så man kun kan se den nederste del af hvert strå. Stråene er fastgjort til lægterne med en binding eller en syning.

Stråtaget er smidigt og robust – både når det gælder design og effekt. Faktisk er de arkitektoniske muligheder stort set uendelige, hvad enten du er til bløde rundinger eller skarpe, moderne kanter. Du kan med andre ord sætte dit helt personlige præg på din boligs udseende med et nyt stråtag.
(Kilde: Tækkelauget)

Kontakt os

Ring til os på 22 79 26 87, da der kan være mange spørgsmål i forbindelse med tækning. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit tækkeprojekt.

Her kan du se lidt af det vi har lavet:

Se flere billeder i vores galleri og under referencer.